Hvad siger patienter, kursister og kunder?

Annemarie Hansen, ergoterapeut

Det er en god fornemmelse! Jeg har haft ondt i ryggen i ca et år. Har været ved kiropraktor tre gange uden nævneværdig effekt. Til sidst var jeg ret plaget af smerter, blev træt og i dårligt humør.

Heldigvis fik jeg anbefalet at kontakte Helle Kubsch. Helle’s behandlinger kunne straks mærkes. Allerede efter første behandling gik det bedre. Jeg fik et par øvelser med hjem, som Helle instruerede mig i at anvende og samtidig en god forklaring for hvorfor lige præcis dette ville hjælpe. En god motivation for at få øvelserne lavet.

Efter tre behandlinger kunne jeg atter tage sko på uden smerter! Jeg har anbefalet Helle til mange og alle vender tilbage med positive resultater!

For øvrigt er Helle et fremragende menneske at tale med når livet gør ondt.


Anonym

Mit første møde med Helle Kubsch var efter en brækket hofte.

Hendes kompetencer med krop og psyke giver hende en moden palet af muligheder til at behandle præcist og alsidigt.

Efter de 2 første behandlinger kunne jeg slutte med mine smertestillende medicin.

De efterfølgende behandlinger gav en bevægelighed og styrke i hoften, så jeg føler mig som ny.

Nu danser jeg tango igen, cykler og går lange ture.


Kirsten / 66 år

Kære Helle

En af dine store styrker er, at du kan finde og fastholde de følelsesmæssige udfordringer/forhindringer i at være sig selv i dine behandlinger, og der er kommet lys i øjnene, når man går derfra.

Du er en eminent fødselshjælper for at genskabe kontakten til sig selv. Du er et meget intuitivt menneske som kan arbejde på flere planer og på den måde møder du dine klienter, der hvor de er.

I dine konsultationer er du positivt indstillet uanset udfordringer og har altid et smil på læben, så man hurtigt føler sig tryg og tør derfra gå det i møde man ellers er bange for.


Mette

Jeg har prøvet andre fysioterapeutiske behandlinger, men ingen som har været så virkningsfulde.

Jeg har igennem adskillige år gået til behandling hos Helle Kubsch.

Det har primært været min nakke og skuldre, der har været problemet, men også problemer med led, underliv, immunsystem, energiniveau o.l.

Fra første gang har jeg oplevet Helle som en meget dygtig og professionel fysioterapeut og samtidig en person som løbende undersøger og uddanner sig i nye metoder.

Helle anvender akupunktur i sin behandling og på trods af, at jeg var yderst skeptisk de første par gange, må jeg indrømme, at det virker.

Min oplevelse er, at Helle betragter og behandler kroppen og personen som et hele og ikke kun ”der, hvor det gør ondt”. Helles aktive behandlingsform kombineret med akupunktur, når det har været påkrævet, har givet gode resultater i mit tilfælde.


Vivi Larsen

At gå hos Helle har, ud over at hjælpe rigtigt meget på mine fysiske smerter/spændinger efter et traume for 9 år siden, givet mig en øget kropsbevidst, lært mig at mærke efter hvad det er min krop fortæller mig, acceptere det der er og ikke lade mig styre af hvordan jeg synes det burde være, samt givet mig en følelse af afspændthed, lethed, jordforbindelse og glæde.

Herud over har jeg opnået en bedre styrke, smidighed, stabilitet og balance, ikke kun fysik, men også i høj grad mentalt.

Helle arbejder helhedsorienteret, og ser på mig som et helt menneske, og ikke kun på mig, som en med ondt i skulder og ryg. Helle symptombehandler ikke, jeg oplever hun ser ind bag ved og ser kroppen som en de
l af min livshistorie, og dermed på om der kan være andre fysiologiske årsager til mine smerter, som fx et ujævnt åndedræt, eller en ubehagelig oplevelse eller en følelse, der har sat sig fysisk i min krop, og dermed årsag til vedvarende eller tilbage vendende smerter. Ved hjælp af det hun ser og mærker i kroppen, og det jeg selv mærke i kroppen, både fysiske og mentalt, løsner hun op og hjælper mig til at give slip.

Helle har hjulpet mig til at bliver et mere rummeligt og ordentligt mennesker, især over for mig selv, og leve mit liv med de op og nedture det byder på, som et meget mere autentisk menneske.


Stine Vind Pedersen

Kære Helle

Tak, fordi du præsenterede mig for et spændende, interessant og levende menneske. Tak, fordi du gav mig muligheden for at møde mig selv ærligt uden fordomme og forventninger. Du og mine medkursister på Mindfulness kurset har hjulpet mig med at sætte ord på min oplevelse af mig og af mit liv og hjalp mig til at redefinere alt, hvad jeg opdagede. Det allervæsentligste var din beskrivelse af det at være gået ned med stress eller være udbrændt eller deprimeret. Pletvis normal kalder du det og betegner den aktivitet, som hjernen orker som en cirkel. Hos normale kan cirklerne lappe over hinanden og man kan håndtere mere end én aktivitet ad gangen eller lige efter hinanden. Hos os kan vi klare én aktivitet, hvorefter vi skal restituere – hjernen skal hvile. Jeg har valgt at åbne denne definition til også at have en overført betydning, hvor jeg som pletvis normal bryder med forventninger og normer og tillader mig at betragte det at holde pauser, variere mine aktiviteter og lave sjov med ikke at kunne huske eller koncentrere mig til at være det sunde og i den forstand det normale.

Helle, du er et fantastisk menneske og derfor en fantastisk underviser. At være på dit kursus er som at være et frø, som nænsomt lægges i jord og med kærlig pleje langsomt begynder at spire for til sidst at vokse op og blive en stærk og frodig plante. Nogle er birketræer, andre egetræer, nogle sommerblomster og andre igen vilde blomster. Alle får lov at udvikle sig og udfolde sit unikke potentiale. Alle får den støtte og kærlige pleje, der er behov for uden forventninger eller fordomme. Den rummelighed, du manifesterer, åbner døre til rum, jeg ikke anede, jeg havde. For det og alt, hvad det betyder, skal du have tak!


Vibeke Fraling

Pletvis normal

At være pletvis normal er det værste og det bedste, der er sket for mig.

At være pletvis normal var det værste, da alt ramlede og jeg endte på Mindfulness kursus med røde forgrædte øjne og følte mig som en væltet kegle i andres spil.

At være pletvis normal har givet mig mulighed for at smide forventningen om, at jeg skal være perfekt i en udefinerbar og urealistisk definition.

At være pletvis normal nu betyder, at jeg ejer alle de sider af mig som er skæve, pudsige, unikke og fantastiske. Jeg dyrker dem, for det er dem, som giver energi og nærer.

At være pletvis normal vil sige, at jeg selv definerer mig selv, mit liv og min balance.

At være pletvis normal betyder, at balancen ikke er en flad linje uden bevægelse lige som hjerterytmen hos en død, men snarere, at den er som en sinus rytme hos et sundt og stærkt hjerte med bevægelse op og ned.

At være pletvis normal vil sige, at mit liv er som en rutsjebane, hvor jeg selv sætter fart og kurver på og selv bestemmer, hvornår jeg står på og af.

At være pletvis normal betyder, at jeg nu lever frem for at overleve.

At være pletvis normal betyder, at jeg er til stede og sanser og lever med hele mig.