Sådan foregår samarbejdet

Det målrettede forløb, som får din medarbejder tilbage i trivsel

  1. Målrettet indsats
    Sænk sygefraværet og øg trivslen.
    Lær som leder at spotte mistrivslen og identificere hvor mange der er berørte af det i afdelingen. Derefter skræddersyes en plan med klar forventningsafstemning, for igen af få stabile medarbejdere.
  2. Forståelse af symptomernes dybde
    De udfordringer som smerter, irritation, ineffektivitet mm. som medarbejderen oplever, sætter vi ord på sammen, og arbejder os ind i dybden
  3. Årsags behandling, som skaber langsigtede resultater
    I behandlingen fjerner vi ikke bare symptomet så som højt fravær, men arbejder også med årsagen til symptomerne, så de ikke kommer frem senere – behandlingen tages udgangspunkt i langsigtede resultater
  4. Afklaring med fortrolighed
    Med tavshedspligt og respekt for medarbejderen, kan du som leder få hjælp til at støtte din medarbejder – så du får sænket fraværet til næsten ingenting, får effektivitet og en medarbejder med højt humør og overskud (som smitter)

Mere end 20 års erfaring, i at hjælpe mennesker tilbage i trivsel – og mindske sygefravær

Det du skal vide om mig og mine metoder er, at min indsats skaber resultater. Jeg holder hvad jeg lover. Det kan jeg sige med god samvittighed, fra mine mere end 20 års erfaring i at hjælpe mennesker, som er langtidssygemeldte eller på kanten af en sygemelding.

Det har lært mig at se hele mennesket, og hurtigt at spotte problemets omfang, og hvad der skal til for at hjælpe en medarbejder tilbage i trivsel.

Når de har været ved mig, er risikoen for tilbagefald ekstrem lille, fordi de bliver klædt på til at tackle udfordringen, hvis de støder på den igen.
Det som jeg tilbyder din medarbejder, er metoder, som tager udgangspunkt i medarbejderens individuelle behov – uanset om det er fysisk eller mentalt symptomerne kommer til udtryk.

  • Ved kropslige smerter og symptomer bruger jeg min viden og erfaring fra fysioterapi, akupunktur, senetensbehandling, DNS og åndedrætsterapi.
  • Ved mentale udfordringer og barrierer, arbejder jeg med dybdegående teknikker som psykoterapi, traumeterapi, familieopstillinger og mindfulness.